Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Помните ли сексапилният Толгахан от “Сега и завинаги”- вижте какво прави с всеки изкаран лев от сериали

/
/
/
383 Views

Помните ли сексапилният Толгахан от “Сега и завинаги”- вижте какво прави с всеки изкаран лев от сериали

Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с ролята си в сериала “Сега и завинаги” реши да направи преинтересни признания за лични си живот. Той сподели, че обича да играе бокс, да се гмурка и да се занимава с недвижими имоти. Толгахан Сайъшман инвестира спечелените си пари в имоти. Той има няколко в САЩ.

Някои от тях пострадаха при урагана, които вилня през месец септември, но това не го спира да продължава напред, защото е оптимист. “Аз обичам да се смея, да се шегувам и да се веселя. По телевизията това не се забелязва, но тези, които ме познават, ще потвърдят. Хората, които ме заобикалят често, казват “Толгахан, който е на екрана, и този в живота, се отличават един от друг”, споделя актьорът и допълва: “Феновете са свикнали да ме виждат в ролята на романтичен герой”.

На въпроса, как се чувства, след като е направил толкова успешни сериали, Толгахан Сайъшман отговаря: “Ако се върна назад, то в мен се поражда такова усещане, че през последните 10 години повечето време съм прекарал в снимки, отколкото вкъщи”. “Не съм егоист. Знам, че понякога трябва да проявя и мъничка доза егоизъм, но не ми се получава. Винаги съм живял, мислейки за другите. Работя от малък, свикнал съм да се раздавам. Не мога да избягам от себе си”, категоричен е той.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *