568465116596113

Юксел Кадриев развел Ани Салич с Бранко- водещият бил в дъното на цялата интрига

Юксел Кадриев е виновен за краха между Ани Салич и мъжа й!

Истински шок настана в светските среди, след като се разбра, че в дъното на развода на Ани Салич стои колегата й Юксел Кадриев, пише Pik.bg.

Юксел Кадриев е поставил началото на края между Ани и Бранко Салич

Журналистът е бил постоянно човекът, който е тормозел Бранко Салич, макар и неволно. Медийният бос е ревнувал до полуда от него и точно това е накарало жена му да напусне Би Ти Ви.

Всички мислеха, че Ани е отишла в Нова ТВ само за пари, но всъщност по-високата й заплата й е дошла като бонус, защото тя така или иначе е щяла да си тръгне от БТВ. Журналистката просто не издържала Бранко всеки ден да й вдига скандали, че му изневерява с Юксел Кадриев.

Новинарката се кълняла на съпруга си, че никога не е имала нищо интимно с етническия турчин, но мъжът й така и не й повярвал. Затова тя решила да сложи край на тази безумна ревност и да се раздели с Юксел от ефира.

Уви, ревността на Бранко не спряла дори и тогава. Той продължил да следи всичките й обаждания, да й рови в телефона и да се държи налудничево. Това тотално отчаяло Ани Салич, че някога нещата ще се оправят и напуснала мъжа си.

Досега се считаше, че крахът в брака й е плод на изневерите на мъжа й. Сега обаче става ясно, че сърбинът е предизвикал тази раздяла по друг начин.

Юксел Кадриев се води голям женкар, но се кълне, че никога не е имал нищо с Ани Салич. Двамата са добри приятели и до днес, но това е всичко.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*