Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Стана ясно как Ирина контролира Иван- вижте с какво го държи в ръцете си

/
/
/
174 Views

Ирина Тенчева знае как да си плете кошницата с Иван Христов, това е сигурно!

Ирина Тенчева може и да е по-стара с няколко години от Иван Христов, но е единствената жена, която той гледа в очите. Двамата са заедно вече пет години като имат и общ син Самуил. Отделно от това продуцентът се грижи като истински баща за двете деца на Ирина от предишния й брак.

Иван Христов буквално е омагьосан от уменията на Ирина Тенчева, така го върти на пръста си

Такова чудо като Иван Христов и любовта му към бившата Сарачинова рядко се вижда, особено по нашите земи. И до днес мнозина се чудеха какво е направила Тенчева, за да омае така мъжа си. Да го отнеме от семейството му и да го държи в ръцете си до ден днешен.

Е, истината излезе наяве и втрещи всички. Близки до Ирина Тенчева разкриха, че тя отлично владее умението да съблазнява. Първо само с поглед и глас, а след това и в леглото. Пред нея и самата Наталия Кобилкина пасти можела да яде.

„Иринка не я гледайте каква е тиха и кротка. В кревата става истински угаран и направо побърква Иванчо. Така го оплете в началото и така го държи до днес. Ако той обаче се издъни нещо или не стане на нейното, знае как да си го получи. Достатъчно е да откаже ласки на мъжа си за два дни и той е готов и Луната да й свали“, шушукат източниците.

Очевидно Вихра Петрова не е разполагала чак с такива оръжия, а Иван Христов отворил очите си за истинския кеф под чаршафите с Ирина. Не мислете обаче, че това е всичко. Основното е, но нещата не приключват с него.

Тенчева много добре владее изкуството на манипулацията и винаги успявала да направи така, че тя да диктува събитията. А да оставя Иван да вярва, че идеята е била негова, коментират източниците.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *