Belady.bg

Холивудска звезда хвърли око на Мария Игнатова-ще се връща в България заради нея

/
/
/
51 Views

Мария Игнатова е станала още по-вървежна след раздялата си с Димитър Рачков.

Чаровната блондинка определено не може да се оплаче от липса на ухажори. Някой от тях са обнадеждени от факта, че сега е свободен електрон и отново с търсене на любовта. А на другивъобще не им пуска за любовния статус на Мария и я искат на всяка цена!

Напоследък Игнатова се опитва да теши мъката си и самотата нощем с безкрайни купони до ранни зори. Така преди дни тя е била поканена на ВИП парти на известна марка бижута. По случайност, по това време у нас е и звездата от сериалите “Изгубени” и “Хавай 5-0” Даниел Дей Ким. Актьорът от азиатски произход е в България по работа, но неочаквано е срещнал и любовта.

Присъствали на партито свидетелства, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова. Наблюдавал я как танцува предизвикателно и точел лиги по нея. А преди да си тръгнене се сдържал и й поискал телефонния номер. Обещал, че скоро ще се върне тук и задължително ще се видят. Актьорът вероятно ще поеме филмов ангажимент с Киноцентър Бояна и ще има известно време у нас, за да сваля Мария.

Тя, обаче, не изглеждала особено трогната от интереса към нея. Явно Даниел не е неин тип, а и вече й е дошло до гуша от ухажори. За няколкото месеца, откакто е разделена с Рачков, й приписаха куп авантюри, но сърцето й остава свободно, пише “България днес”.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *