Belady.bg

Излезе истината за родителите на Дани Петканов- вижте каква професия има майката на Лудия репортер и защо не се появи, за да подкрепи сина си

/
/
/
59 Views

Всички се питат защо родителите на Даниел Петканов се покриха

Зрителите на ВИП Брадър не спират да се питат защо по време на шоуто, което вече приключва, никой не обели и думичка за родителите на Даниел Петканов. ю

През цялото време се говореше единствено за родителите на Алекс Богданска и за това, че те не приемат Лудия репортер за свой зет.

Дори когато Биг Брадър даде възможност на героите от формата да се срещнат с близките си, от страна на Даниел Петканов не се появи никой.

Но за сметка на това срещата с бащата на Алекс Богданска беше изключително вълнуваща.

Моделката избухна в плач, виждайки баща си пред себе си. Но заради поставената от Биг брадър мисия тя не обели и думичка.

Едва след като Големият брат се смили над нея и й разреши да говори, Алекс даде воля на емоциите си и прегърна баща си.

Той заяви, че застава зад нея и подкрепя решението й. Родителят й поиска да се запознае официално със зет си.

След топлото посрещане, Даниел Петканов влезе в ролята на истински кавалер и попита бащата на Алекс дали му я дава за жена.

След тази сцената въпросът за родителите на репортера придоби още по-голяма актуалност.

Оказа се, че родителите му са поставили ултиматум още при влизането в Къщата. Те заявили, че не искат по никакъв начин да ги въвлича в това, тъй като не желаят имиджът им да пострада.

Бащата на Даниел Петканов е строителен инженер. Майка му преподава в столично училище и не желае появата й в телевизията заради подобно предаване да срине авторитета й пред учениците, пише ПИК.

Това е причината във формата да не се говори за родителите на Даниел Петканов. Според слуховете те не одобряват Алекс за своя снаха.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *