Belady.bg

Маргините се изръсиха с 200 бона за тайна сватба в Португалия- вижте кой ожениха и как живеят родителите им в родния Смолян

/
/
/
87 Views

Маргините се изръсиха с 200 бона за тайна сватба в Португалия- вижте кой ожениха!

Средният брат на Маргините се венча на пищна церемония в Португалия.

Най-големият и най-малкият от Маргините Красимир и Николай спретнаха сватба за чудо и приказ на брат си Димитър Маринов – Макарона. Той е на 50 години, но това не му попречи да каже „Да“ на своята любима на тайна церемония. На нея не са присъствали дори родителите на младоженеца!

В момента майката и бащата на Маргините Андрей и Соня си живеят тихо и спокойно в родния Смолян и сякаш не искат въобще да се свързват с децата си. За разлика от тях, сестрата на младоженеца Марияна Михайлова долетяла от България, за да види батко си като младоженец.

Разбира се, сватбеното тържество в Португалия е минало под знака на сериозни мерки за сигурност, разпоредени от братята Красимир и Николай. По тази причина на празника са присъствали само отбран кръг от хора, на които имат пълно доверие.

Въпреки че се е провела в доста тесен кръг, сватбата е струвала цели 200 бона на Маргините. Не е ясно точно за какво са отишли парите, но тържеството със сигурност е било бохемско и запомнящо се за присъстващите. Младоженецът с прякора Макарона няма тази скандална слава, в каквато се къпят братята му. Въпреки това, и за него не може да се каже, че е чист като сълза, пише retro.bg.

Димитър Маринов също е управлявал подозрително застрахователно дружество и е бил доста наясно с делата на СИК. Средният от Маргините е въртял бизнес с доста познати фигури от подземния свят и решението му да емигрира заедно с братята си въобще не е случайно, а по-скоро животоспасяващо!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *