Петя Дикова като кон с капаци- близките й разтревожени какво се случва с нея- вижте в какво се превърна

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Петя Дикова като кон с капаци- близките й разтревожени какво се случва с нея

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова отново си кукува сама. Преди време тя се хвалеше, че има сериозен приятел, който живее и работи в Англия. Само че двамата се виждаха от дъжд на вятър, когато тя намери време да отскочи до Острова.

Петя Дикова започна да тревожи всички около себе си

Явно това не се е понравило на младежа, както и нежеланието на Петя Дикова да пренебрегне кариерата си в името на общото им бъдеще заедно. И в един хубав момент той й размахал червения картон, разкриха близки до нея източници.

Чаровницата и любимият й се разделили преди месеци, но щерката на Сашо Диков не обелва и дума по въпроса. Тя не искала хората да я одумват и да й правят намеци, че ще си остане стара мома.

Откакто отново е свободна обаче, Дикова така се вманиачила в работата си, че заприличала съвсем на робот. Единственото, което я вълнувало, е славата, рейтингът, връзките и заплатата, естествено.

Внушила си, че й предстоят още много върхове за изкачване, за да си губи времето с мъже, камо ли да създава семейство. Родителите й били твърдо против да я гледат като кон с капаци и насочена само в телевизията. Но тя не искала и да чуе.

„Това не е трудолюбие или амбиция, това вече е лудост. Алекс Сърчаджиева и Ники Илиев също тръгнаха оттам, откъдето и Пипи. На една възраст са горе-долу и започнаха от едно младежко предаване за музика. И двамата обаче си имат семейство, а Алекс вече се радва на пораснало дете. Петя Дикова не иска да осъзнае това, но тя ще си пати“, коментират източниците.