Belady.bg

Преслава не може да прежали Фики- бременна заради фолкпевеца- вижте повече

/
/
/
8 Views

Преслава не може да прежали Фики- бременна заради фолкпевеца- вижте повече

 

Ако Преслава ражда, ще е напук на Фики. Така в родните светски кръгове коментират слуховете, че фолк дивата е бременна от половинката си Павел Лазаров. Според клюката, детето трябва да се роди в края на юни следващата година, когато е рожденият ден и на самата певица, пише “Уикенд”. Години наред звездата от Добрич пази мълчание около личния си живот.

Връзката с Павел Лазаров е единствената до момента, която открито е афиширала. „Живеем заедно от първия ден. Не сме се разделяли”, каза тя в телевизионно интервю. Връзката им е още от пролетта. Това са първите сериозни отношения с мъж, в които певицата влиза след няколко години прескачане от креват в креват с преобладаващо мачкане на чаршафите с младия Фики Стораро.   Говори се, че страстта й към колегата не била мимолетно увлечение. Петя имала много по-дълбоки чувства към него, срещу които обаче баща му Тони бил категорично против. Той държал синът му да си намери скромно, добро и най-важното – девствено момиче, с което да свие семейно гнездо.

„Преслава е една певица, има и много други като нея”, е мнението, което Стораро-старши публично е споделял, намеквайки, че синът му може да спи с много колежки, но за брак ще търси ериозно момиче.  В крайна сметка Фики изостави Петя и се ожени за Гюлджан. Случайно или не, има-няма три месеца след годежа им пейнерката се намери в силните ръце на Павел и веднага заживя с него. В светските среди се шушука, че го е направила напук на бившия си любовник.  „Нищо чудно да е решила, че ще ражда от Павката напук на Фики, когато е разбрала, че Гюлджан е бременна”, шушукат колежки на певицата. Според тях, младото семейство Стораро, което чака бебе през пролетта, е фикс идея на Преслава.

Тя била амбицирана да докаже, че е много по-щастлива без Фики и именно затова афиширала любовта си с Павел по всички възможни начини. В действителност обаче не можела да преживее, че е изоставена заради далеч по-младата Гюлджан. Новата половинка на певицата – Павел, вече има дете от бившата си жена, която преди няколко години изостави бременна заради плеймейтката Златка Райкова.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *