Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

След неуспешния опит за самоубийство дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева влиза в БГ риалити

/
/
/
244 Views

Дъщерята на легендарния артист Коста Цонев – Теодора, ще се пробва в музикалното риалити “Гласът на Бъглария”, след като в края на септември направи опит за самоубийство, пише “Телеграф”. Това разкри майка й – славната телевизионна говорителка Анахид Тачева, която се върна от Америка, за да я наглежда. След като спасиха живота й, лекарите от “Пирогов” я пратиха в психиатричната клиника на 4-ти километър в София, където откриха причината да си посегне – биполярно разстройство.

“Важното е, че вече е добре. Дори сега я канят да участва в предаването “Гласът на България” и сигурно ще приеме. Много хубав глас има, пее страхотно”, издаде 77-годишната тв легенда. Тя си е наела квартира в близост до къщата, в която настанила 50-годишната жена, след завръщането й от Италия. “Теодора имаше връзка с Митко, в чиято къща живее тя сега. Той прави ремонт на неговата част. Майка му почина и Теодора е настанена в нейните стаи. Когато си вземе собствено жилище, ще се изнесе там. В момента са приятели”, пояснява Анахид. След като й е назначено лечение, певицата трябва да взима лекарства 5 месеца, без да консумира алкохол. “Тя прилича на баща си Коста, обича да си пие. Сега не й давам повече от чаша вино. Навърши 50 години, голяма е вече”, обясни тв водещата. След като приключи лечението, Теодора смята да прибере малкия си син Дейвид, който в момента е настанен в приемно семейство. “Ходихме в училището в Горна баня, където учи. Като го видях, първоначално не го познах.

Докато беше в Италия, беше доста палав и непослушен, изобщо не искаше да си пише домашните. Сега е друго дете, много разбрано. В момента учи български. Ще трябва да остане в приемно семейство 6 месеца, но през това време се вижда майка си” споделя още Тачева. Анахид казва, че пенсията й се е увеличила от 200 на 500 лева след смъртта на втория й съпруг Васил Тачев. Въпреки това обаче не й стига, за да живее нормално в България, затова през декември заминава за Америка при най-малката си дъщеря, която носи нейното име.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *