Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Вижте каква жена има Краси Радков до себе си- младее и скандализира-вижте

/
/
/
195 Views

Станислава от години е безработна и така не успява да си намери някаква заетост, с която поне малко да подпомага финансово семейния бюджет. Претенциозната блондинка вече наближава 40-те, а има съвсем скромен трудов стаж в БНТ, откъдето бе уволнена още преди 6-7 години. После се пробва за кратко на актьорското поприще, като разработи свое полуеротично шоу, което изнасяше с дружки из столичните заведения, облечена в оскъдни корсети.

Явно и с голотиите обаче не е успяла да пробие, тъй като с днешна дата няма работа и по цели дни мързелува. Времето й минава в пръскане на пачки по фризьори и козметични процедури, с които поддържа младостта си и продължава да скандализира със супер късите си поли и рокли, които не оставят нищо от тялото й скрито. За капак явно все още не е получила вдъхновение да стане майка и да дари Радков с дете, въпреки че са женени от близо 15 години.

Самата Станислава преди време призна, че не е готова да е родител и има планове за кариерно развитие, а не да се затвори с бебе у дома. Въпреки провала в работата обаче децата явно още не са й на дневен ред, за ужас на Радков, който отдавна мечтае за голямо семейство, а и попрехвърля годините за първо бебе.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *