568465116596113

Луна на антидепресанти в шоуто- скандално възрастното й гадже от Австралия я зарязало малко преди шоуто

Възрастният и неприлично богат любовник на фолк певицата Луна я е зарязал малко преди старта на „Биг Брадър“. Гаджето на ексцентричната изпълнителка на „Тук-там“ научил, че неговата възлюбена му кръшка с по-млади момченца, докато си е в България, и я натирил, пише „Галерия“.

 

Луна приела изключително тежко раздялата и била на успокоителни. Това обяснява и неадекватното й поведение в Къщата.

 

Припомняме, че фолк певицата трябваше да замине да живее при любовника си в Австралия този месец. Луна бе подготвила дори част от багажа си и бе съобщила на всичките си приятелки, че ще става австралийка.

 

Любовникът й обаче разбрал за фриволното й поведение с различни мъже по време на своите участия и оттеглил поканата си. „Целият й свят се срина. Планираше да прекара живота си с него, макар че предвид възрастта му съвместното им съжителство нямаше да трае дълго“, клатят глава нейни приятелки.

 

Луна е известна с геронтофилските си наклонности. Бившето й гадже Мехмед Трапджъ бе на 88 години и почина малко след участието й във „ВИП Брадър 2015“. Именно той я запознава с новата й любов, с когото са били бизнес партньори.

 

След смъртта на ТрапджъЛуна се сближава с неговия приятел, който между другото, също е турчин и бил дори още по-богат от бившия й. И също толкова възрастен. 46-годишната певица се влюбва истински в бизнесмена и често му ходи на гости в Австралия.

 

Близки до певицата са категорични, че не му е изневерявала, а просто е спазвала дежурния чалга етикет по заведенията – да кокетничи с клиентите. Хора на богатия турчин обаче му донесли за неприличното й поведение, което мюсюлманската религия смята за голям грях.

 

Луна приема да влезе в Къщата на „Биг Брадър“ дни преди старта на шоуто. До последно певицата се надявала любовникът й да й прости и да замине за Австралия, но уви. „Сега е на силни успокоителни и в депресия. Затова се държи така“, оправдават я нейни приятелки.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*