568465116596113

Участник в „Биг Брадър Most Wanted“ напсува Големия брат и напусна скандално шоуто- вижте кой е той

Скандалната певица Дебора е напуснала внезапно шоуто „Биг Брадър Most Wanted“. Фолк дивата е излязла от риалитито още в понеделник, но това се пазело в дълбока тайна, издадоха ексклузивно от екипа на шоуто. Красавицата, която блесна с алкохолни изцепки в Къщата, не е издържала на последната мисия и е пожелала доброволно да напусне „Биг брадър“. Брюнетката агресирала до такава степен, че дори си позволила да напсува Брадъра.

Припомняме, че Дебора взриви риалитито още от първата вечер. Влезе в остър конфликт с Луна и Людмила Захажаева, с които си размениха остри вербални нападки. Представянето ѝ във формата ще бъде запомнено и с горещата ѝ свалка с рапъра Дий, за която тя отрича. Камерите хванаха двамата да се натискат в палатката в двора на Къщата по време на една от мисиите, но и двамата отричаха до последно пред останалите си съквартиранти за нещо такова.

След въпросната вечер и двамата палавници се успаха, тъй като бяха прекалили твърде много с алкохола. И рапъра, и фолкдивата се правеха, че не помнят нищо и се отбягваха взаимно. Дебора излезе от палатката на четири крака и приличаше на чучело. На въпрос какво е станало, тя каза: „Ние нищо не сме правили, оф, много ми е лошо“. После започна да крещи, че има спешна нужда от кафе.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*