Вижте какво се случва с Вихра днес- не е за вярване, но тя все още е в огромна “дупка”

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Вихра Петрова все още е много наранена и страда!

Тв водещата Вихра Петрова продължава да изпитва болка от случилото се между нея и Иван Христов. Това обаче не значи, че тя е спряла да обича продуцента.

Вихра Петрова винаги ще страда, че Иван избра Ирина

Истината е, че журналистката може да претендира за любовта на създателя на „Папараци“ поради факта, че тя беше с него преди да стане толкова влиятелен и богат. Нещо, което няма как да изпита любовта на Ирина.

„Вихра се омъжи за Иван само по любов. Тогава той беше прохождащ продуцент с едва един проект в ефира. Със сигурност любовта ги свърза, докато при Ирина не е сигурно.“ – коментират близките на Вихра Петрова.

Интересното е, че сред тях е колоритната журналистка Миглена Ангелова, която е много добра приятелка на бившата на Иван. Двете постоянно обсъждат живота си, който е белязан от раздели.

Говори се, че макар да изминаха над 5 години от краха между Иван и Вихра, тв водещата все още страда по бащата на детето си. Тя опита всичко, за да му стъжни живота при развода, но явно това е била стратегия да му привлече вниманието.

След това Вихра опита да си намери нов мъж, но не случи на нищо сериозно. Повечето господа я искаха само за развлечение, което не устройва журналистката.

Припомняме, че връзката на Петрова с Христов продължи над десетилетие. Като плод на тяхната любов се роди малката Ава.

Изведнъж обаче продуцентът се влюби в друга и остави семейството си. Очевидно е било любов от пръв поглед, защото с друго не можем да си го обясним.