568465116596113

Дебора – зависима от алкохола, пребита от трима мъже и останала без стотинка

„Да, аз съм зависима от алкохола!”. Това призна фолк певицата Дебора, след като напусна „Биг Брадър”. Тя си е тръгнала още във вторник, отстранена принудително от продуцентите след скандал в къщата. Обявила е пред близките си, че не съжалява, защото не се е чувствала добре в шоуто.

Вероятно ще изгуби хонорара, договорен за участието й. Зависимостта от алкохола и неспособността да издържи на изкушението на пълните чаши са вгорчили живота на изпълнителката в Нови хан и са я направили неконтролируема. Тя твърди, че не съжалява за нищо, което е направила в къщата, дори за хонорара, който може да изгуби. Пред приятелите си казала, че парите не са чак толкова много, че да не може да мине и без тях. Личният й комфорт бил по-важен от тях, писа „Уикенд“.

Според близките й, проблемът с алкохола се дължи на системния тормоз от страна на бившия й вече приятел – перничанина Сергей Сергиев. Изпълнителката беше с него в продължение на 7 месеца, четири от които – изпълнени с постоянно психическо и физическо насилие. „Почти всеки ден я биеше, обиждаше и заплашваше брутално. „Курва” и „боклук” бяха най-меките дума, която използваше по неин адрес. Казваше, че ще залее с киселина и нея, и майка й, Дебора живееше в постоянен страх”, разказват приятели на бившата Мис Северозападна България. Известно време тя крие всичко това с надежда, че нещата ще се оправят. Именно тогава се обръща към алкохола, с който поне за кратко забравя проблемите си. В момента е завършена алкохоличка и има нужда от лечение, категорични са познати на изпълнителката.

Това лято тя разкри за домашното насилие, на което е била подложена. До момента обаче не е намирала сили да признае публично за проблема си със силните питиета, отключен в следствие на боя, изяден от Сергей. Излизането й от къщата на Големия брат вероятно преднамерено съвпада с новата песен, която Дебора пусна. В нея тя разказва собствената си история с перничанина, като на места почти буквално цитира думите, с които той я е обиждал и заплашвал. Клипът също е по личната й драма, но ролята на мъжа е дадена на приятелката й Маги Бадер, която тази година стана Мис Плеймейт. Благодарение на това, видеото не е толкова брутално, колкото би било като точно копие на действителността.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*