Belady.bg

Митко-Пайнера разкри истинската причина за отсъствието на Ивана и Глория и разприте на Галена и Преслава

/
/
/
34 Views
В навечерието на концерта по повод 16-ия рожден ден на телевизия „Планета“, който ще се проведе в Пловдив, инж. Мико Димитров, шеф на музикална компания „Пайнер“ обяснява защо в афиша липсват имената на Ивана и Глория. Има ли напрежение между Фики и Галин, както и между Преслава и Галена.

“Отсъствието на Ивана и Глория е оправдано от техни други ангажименти. Решението за това взехме заедно с тях“, уточнява Димитров.

За конфликта между Преслава и Галена, за който се носят легенди, музикалният шеф обяснява:

„Конфликт е силно казано. Явно ще се появят още подобни слухове, поне докато не издадем тяхна дуетна песен. Желая изпълнителите във фирмата да са в добри отношения и когато се срещнат по участия или в гримьорните по време на концерт, да има усмивки и прегръдки“.

Митко Пайнера отговаряна въпрос дали съществува напрежение между Галин и Фики.

„Двамата изпълнители са в различни стилове и стайлинг. Няма никакво основание да възниквакаквото и да е напрежение, но очевидно почитателите на единния и другия обичат да „пресоляватгозбата“.

Инж. Димитров споделя, че в случаи на интриги и напрежение между изпълнителите се опитва да им обясни спокойно, че няма смисъл от дрязги и конфликти, защото това пречи на работата им. Впоследствие и те самите го разбират и се оказва, че всяко чудо е за три дни, пише “България днес“.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *