568465116596113

Вижте българката, която ще ни представя пред света на Мисис Планета (снимки)

Бургазлийката Станислава Андреева е българката, която ще представи страната ни на международния конкурс Мисис Планета 2017. Това съобщава Ваня Кирова, представяща се за ивент мениджър и организаторка на конкурси за красота на територията на Бургас.

Красавицата с напомпани знойни устни и главозамайващи балкони и задни части е била избрана за фаворитка в началото на тази година като  “лице на публиката” в конкурса “Мисис Бургас”.  25-годишната дългокоса перла е единствената българка в конкурса за омъжени дами, подчертава Кирова в прессъобщение до медиите.

Осмото издание на надпреварата за красота събира в София дами от над  десет държави- Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната кауза „Green planet“- да запазим планетата чиста за нашите деца!

Събитието е организирано от Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.  В журито ще вземат участие международни директори, модни специалисти и рекламодатели, победителки в конкурса от минали издания, съобщава “Флагман”.

В едноседмичния престой на участничките в България е предвидено разглеждане на  исторически забележителности – Рилския манастир, старинното Банско, посетищение на Парка на танцуващите мечки, създаден от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната кауза и много други.

Всичко това се казва в информация за медиите, разпространена от Кирова.

Финалът на конкурса е на 24-ти ноември в Рейнбоу Плаза – София от 19.30 часа.

Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетата, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*