Belady.bg

Всички говорим колко предизвикателна е плеймейтката Ася Капчикова, но вижте само майка й как изглежда (снимки)

/
/
/
189 Views

Майката на плеймейтката Ася Капчикова – Надежда, се оказа по-палава и от дъщеря си.

Родителката има провокативни снимки в личния си Фейсбук профил, на които се наслаждават близо 5000 нейни приятели.

На скандалните фотоси Надежда Капчикова е облечена с къса, черна дантелена рокля, позира в предизвикателни пози, с обилно количество грим и токчета, високи една педя, пише „Галерия“. Вече няма и съмнение на кого се е метнала Мис Плеймейт 2016.

И макар бившата на рапъра Криско на външен вид да не си прилича особено с майка си, стилът им е доста сходен. Надежда Капчикова също като дъщеря си обича тежкия грим, в комбинация с убийствено бледо червило, силно изтънени вежди и крещящо облекло. А нацупените джуки тип „кокоше дупе“ са задължителна черта на всяка кокетка и Капчикови не правят изключение.

Запознати коментират, че Ася не одобрявала поведението на майка си в мрежата и двете често имали спор за това. „Навремето и аз не бях окей с много от нещата, които ти вършеше, но никой не ме е питал“, отговаряла Надежда.

Според светски клюкари преди години отношенията между Ася и майка й не били никак цветущи. Припомняме, че плеймейтката е родена в Девин, в семейство на помаци.

Родителите й искали да я омъжат за момче от нейния край, но Ася била против и избягала в София. С майка й имали много пререкания, но накрая Надежда вдигнала ръце от нея и се примирила, че крушата не пада по-далеч от дървото. В последствие покрай връзката на плеймейтката с Криско отношенията им се затоплили.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *