Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Целият свят познава Христо Стоичков, знаете ли обаче, че има брат, който стигна дъното (снимка)

/
/
/
184 Views

Ако футболната легенда Христо Стоичков е един от най-популярните мъже не само у нас, а и по света, то малцина знаят, че неговият брат Цанко Стоичков, освен, че е потънал в сянката на брат си, с днешна дата не е постигнал нищо в живота си.

Цанко Стоичков е срам за известната фамилия. След един неуспешен брак и последвал развод, той едва свързва двата края. Близки на семейството разкриват, че Мария е зарязала Цанко най-вече заради вечните му финансови проблеми.

Съпругата на по-малкия брат Стоичков била свикнала да поддържа висок стандарт на живот, който Цанко не можел да й осигури. Въпреки това неуспелият футболист е примерен баща и полага всички грижи малката Адриана да не е лишена от нищо.

Стоичков претърпя крах във всичките си бизнес начинания въпреки летящия старт, който брат му осигури. Преди години Ицо даде 100 000 лева на братчето си, той отвори заведение, което така и не потръгна и фалира. На всичкото отгоре Цанко бе излъган и от бизнес партньора си, който по негови думи му дължи 200 бона.

По-малкият Стоичков така и не успя да намери своето поприще в живота. В края на 90-те години пробва да последва пътя на брат си и да стане футболист. Огромните очаквания към него и тежестта на фамилията обаче го смачкаха и той така и не успя да се наложи. Цанко игра в “А” група за “Беласица”, но така и не остави следа във футбола, а още по-малко пък събра пари. Известният му брат го е зарязал, като е спрял да му помага. В родния Пловдив никой не говори с добро за Цанко.

Преди време той споделя в интервю, че заради популярността на Христо не е успял да изгради спортна кариера.

„Като футболист психически ме убиха само защото батко ми е Христо Стоичков. И той ще потъне един ден, тогава ще го видим на кого ще се опре. Да видим тогава кой ще му помага. Ицо не е безгрешен и това ще го разбере, ама дано не стане късно“.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *