Belady.bg

Изненадващо- Ивайла Бакалова бременна, но само вижте кой е бащата

/
/
/
209 Views

Ивайла Бакалова отново ще има дете!
Миската Ивайла Бакалова вече си мислеше, че е твърде стара да стане пак майка, но се случи. Ива е бременна за втори път в своя живот.
Тя има едно момиченце на име Рая, което вече е пораснало и дори мисли за момчета. Баща му е Румен Гайтански.
Сега обаче таткото е друг. Той се казва Веселин Денков, когото в светските среди познават предимно като Веско Воденицата. Двамата са заедно от месец септември. Запознали са се в Дубай, където живеят от известно време.
Както е известно, Ивайла Бакалова работи като брокер в чуждата страна. Тя се принуди да избяга там заради лошото си финансово положение в България.
Очаква се бебето да се роди именно в Дубай. Дори по всяка вероятност то ще израсне там, защото родителите му нямат ни най-малко намерение да се връщат в родината си. Веско има голям апартамент там, където в момента живее с Ива и дъщеря й. Той е негова собственост, така че семейството няма никакви грижи с това къде ще живее.
Ивайла Бакалова стана Мис България преди 16 години и оттогава присъства в общественото полезрение. За нея се говори отдавна, че има много странен избор за мъже.
Очевидно обаче с Веселин нещата вървят повече от гладко, щом се е решила на ново дете. Все пак вече е на 36 г. и влакът й за още наследници започва да отминава.
Интересното е, че Веско ще стане баща за първи път. Той има два брака зад гърба си, но в нито един от тях не е изпитал бащината радост, което е и най-хубавото, защото именно тя ще го дари с най-голямото щастие.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *