568465116596113

Сестрата на Валери Божинов проговори за бившите му жени и децата му- вижте какво казва за тях

Михаела Ангелова – сестрата на Валери Божинов, се превърна в истинска красавица
Михаела Ангелова, по-малката сестра на Валери Божинов, разкри любопитни подробности за двете вече бивши жени на брат си – Николета Лозанова и Алисия. Младата госпожица е все още ученичка във Велико Търново, на благодарение на визията си, вече се радва на солиден интерес към себе си.
Само преди месец тя навърши пълнолетие и вече не слиза от светските рубрики и набира популярност в социалните мрежи.
Твърдят, че е на път да засенчи по хубост дори бившата си снаха Николета Лозанова.
„Глупости! Тя е много, много хубава, освен това си има и опит, това е само за да привлекат вниманието. Може би ще я засенча с нещо друго, но не откъм външен вид“, смее се Михаела.
Тя не крие, че не разбира омразата към цялото й семейство, в частност брат й. Както и негативните коментари по адрес на бившите му – Алисия и Николета. За които е категорична, че са страхотни.
Михаела поддържа връзки както с тях, така и с племенниците си Валери-младши и Никол. „Постоянно ходя на участия на Алисия. С Ники много често се чуваме. Даже тя като модел на известна спортна марка ми направи подарък, който си харесах от техния сайт. Беше много мило, при положение че аз нямам никаква връзка с нея. Може би само Никол, която ни е връзката“, разказва сестрата на Божинов.
Валери-младши пък миналото лято бил в дома на баба си и дядо си в Търново за две седмици.
Хубавицата учи в спортната гимназия във Велито Търново. Пълна отличничка е и вече прави планове за бъдещето. Заляга над италианския език, защото иска да учи в Италия.
Сред най-близките й приятели са плувецът сензация Антъни Иванов и синът на кмета на Велико Търново – Димитър, които е и автор на част от снимките й, защото се увлича от фотография, предават от 24 часа.

 

Facebook Comments

loading...
Previous: Деси Банова скандализира с предпочитанията си- вижте какво я е пленило в Плевнелиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*