568465116596113

Бившата снаха на Стойчо Младенов в немилост- търси 7-годишната си дъщеря, която спортното семейство укрива необезпокоявано от закона

Вече два месеца Александра Саркизова, бившата половинка на сина на футболната легенда Стойчо Младенов – Александър, няма вест от 7-годишната си дъщеря Дария. Жената пише до всички институции, стои с часове пред дома на спортното семейство и се опитва да осъществи какъвто и да е контакт с детето си, но неуспешно.

 

Драмата на Александра започва отдавна – с поредица от семейни скандали и физически тормоз от страна на Александър. Последната саморазправа завършва със счупен нос на младата жена. За травмата тя си вади медицинско, напуска Александър и заминава с детето си във Варна.

 

На 26 септември обаче бащата отива в училището на дъщеря си, взима я и Александра повече не я вижда.

 

Съдебно решение за родителски права все още няма, но майката твърди, че няма никакъв достъп до детето си.

 

“Няма заповед, но той казва, че докато не излезе решението на съда, детето остава при него. Ние имаме равни права, но аз в момента нямам моите. Търсила съм всички институции, подала съм сигнал до главния прокурор, до отдел “Закрила на детето”, подала съм искова молба за родителски права”, обясни Александра пред Bulgaria ON AIR.

 

Тя разказа, че дъщеря й имала рожден ден на 17-ти.

 

“Звъннах й по телефона и й казах: “Ела да ти дам подаръка”, но ми беше отговорено да оставя подаръка и да си тръгна”, обясни майката.

 

В телефонен разговор с “България сутрин” Александър Младенов каза, че ще търси правата си в съда и се въздържа от медийни изяви, за да не стресира 7-годишната си дъщеря.

 

В същото време Александра смята, че бащата и цялото му семейство умишлено настройват детето срещу нея. Тя не разбира и бездействието на институциите.

 

“Дъщеря ми е записана в друго училище без моето разрешение. До това училище аз нямам достъп. Като майка нямам достъп до детето си, докато съдът не се произнесе”, обясни още Александра и обясни, че няма да се откаже от битката.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*