Belady.bg

Том Круз обвинен в двойно убийство- грози го доживотен затвор, близките на жертвите се борят за справедливост

/
/
/
80 Views

Том Круз може да прекара останалия си живот зад решетките. Холивудският актьор е обвинен в съучастие в двойно убийство, съобщават сензационно медиите в САЩ.
Близки на двама загинали пилоти твърдят, че актьорът е издевателствал над тях, което е довело до катастрофа.

Според разказите на роднини на жертвите те били докарани до състояние на силна преумора, не успели да се справят със самолета и така се разбили в скала. Роднините на Алън Първин и Карлос Берл разказват как в действителност е преминавал снимачният ден. По думите им камерата не била изключвана дори за минута, работният график се разтягал до краен предел, а пилотите били карани да летят без почти никаква почивка. В мрежата дори се появи писмо на Алън Първин до съпругата му, в която той директно признава – този филм ще ми коства живота.

„Има много тънка граница между безопасното изпълнение на всички въздушни каскади и нещастния случай. Знам, че сам се съгласих за това. И правя всичко, за да мога да изпълня всички полети безопасно и да избегна смъртта, това е най-опасният проект, в който някога съм работил“, пише Първин, без дори да предполага, че предрича смъртта си. В момента роднините на двамата пилоти са предявили иск пред съда, в който настояват, че именно Том Круз и режисьорът Дъг Лайман са виновни за смъртта им. Според тях пилотите казвали, че не са в състояние от преумора да изпълняват повече каскади, но Том Круз ги качвал на самолета отново и отново, карайки ги да преснимат опасни лупинги. По време на едно от поредните изпълнения изчерпаните пилоти загубили управление, самолетът се ударил в дърво и се разбил в скала.

„Те бяха прекрасни момчета с огромен професионализъм, свикнали да работят 100%, но тези снимки бяха на границата на човешките възможности“, казва техният колега Скот Райф. Роднините са убедени – именно Том Круз е виновен за смъртта на двамата пилоти, защото ги карал да изпълняват каскадата още и още, независимо че всъщност той трябвало да се намира на борда на самолета, изпълнявайки главната роля на летец – наркотрафикант.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *