Belady.bg

Надежда Нейнски стана баба, но не говори за това важно събитие, защото нищо не протича нормално- вижте защо

/
/
/
33 Views

От началото на годината Надежда Нейнски е официално баба, но продължава дума да не обелва за двете си щерки.

 

Момичетата винаги са бягали от публичността. По-голямата – Виолета, преди две години се венча за прочут в столицата кардиохирург Азис Аейдин Азис, който доскоро е бил част от екипа на Правителствена болница, а сега е в частната „Лозенец“.

 

Той е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета (политик от ДПС, прочул се с открита стрелба и жесток побой върху него преди две години). Азис обаче е кротък и послушен, особено след раждането на Алина, писа „Ретро“.

Щерката на Надежда работи в болницата при любимия си и изпълнява функциите на клиничен психолог. В един момент след раждането самата тя имала нужда от специализирана помощ. „Мисълта, че ще бъда сама с детето, ме ужасяваше, не исках дори за секунда да оставам вкъщи. Изпитвах непоносим страх – от нея, от дъщеря ми. Страх ме беше, че няма да мога да спя никога повече; че болките ми няма да спрат; страх ме беше, че не се грижа добре; че развалям брака си; че не ставам за майка; че никога няма да съм щастлива; че не се справям. Изпитвах огромна вина. За всичко. Прекарваше нощите предимно с баща си, а аз вечер си лягах по светло, за да стана, когато се наложи… Струваше ми се, че не ме харесва, и още по-непоносимото – че не ме обича. Мислех, че предпочита баща си. Той не плаче и някак си се разбира с нея. Плача и затова“, споделя в Интернет Виолета за следродилната си депресия. Тя все още е в майчинство.

 

За разлика от нея, по-малката щерка Нина се справяла отлично с живота.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *