568465116596113

Още една журналистка с къща-палат- вижте домът на Галя Щърбева- цяла прогимназия (снимки)

С Петко живеем в къща в Княжево. Сега й направихме пълен ремонт, искаме да я обзаведем дизайнерски, точно както сме си представяли перфектния дом за нас.“ Това е едно от малкото изявления на Галя Щърбева, касаещи семейния й живот. Водещата на „Календар“ и “Комбина” се омъжи тайно преди седем години, а неин съпруг тогава стана операторът Петко Гюлчев.

Папараци решиха да проверят къде заспива и се буди новинарката. Оказа се, че имотът й е не просто обикновена къща, а огромен палат, достатъчен за поне 4 семейства. Постройката с размери на прогимназия е „кацнала“ на една от високите точки на Княжево, малко преди пътеките към Златните мостове на Витоша. Остава загадка доколко законна е къщата – май че тя влиза в територията на природен парк…

Въпреки че хич не обича жълтия интерес към личния й живот, звездата на Нова телевизия е избрала домът й да бъде именно в сигналния цвят. Къщата й е на два етажа и личи, че е ремонтирана съвсем скоро. Всичко е ново – от съвременните плоскости за изолация, с които са облепени външните стени, до петкамерната дограма на прозорците и тентата над верандата, опъната да пази сянка на обитателите.

Имотът на Галя Щърбева е току-що ремонтиран, а цветята в двора изглеждат поддържани като от специален градинар
Противно на традицията, подобни тузарски имоти да се пазят от лоши очи с високи дувари и охранителни камери, оградата на Щърбевата къща е ниска и не скрива почти нищо от любопитните погледи. Вижда се, че освен постройката, стопаните поддържат с внимание и обич и самия двор.

Градината е безупречна и безспорно заслужава да украси корицата на някое специализирано издание. Всичко там е подредено под конец, а зеленият цвят на многобройните цветя и храсти вдъхва усещане за божествено спокойствие на всеки, любуващ се на гледката.

Откъде редова новинарка като Галя Щърбева има възможност да поддържа такъв луксозен имот в полите на Витоша? Подобен палат не се строи с едната заплата.

В унисон с луксозната постройка, Галя е паркирала до оградата мощния си джип
Според запознати цветущото си състояние журналистката дължи на татко си, който е заможен бизнесмен, занимаващ се с търговия на цветни метали.

Най-вероятно с парите на баща си Галя се е сдобила и с мощния джип, който всеки ден шпори от Княжево до сградата на Нова телевизия в другия край на столицата. Когато си е вкъщи, блондинката паркира возилото на сянка, до оградата на просторния си дом.

Facebook Comments

loading...
Previous: Архивни снимки на Емилия, които и до днес будят недоумение (снимки)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*