568465116596113

Вижте съпругът и децата на Наталия Гуркова, които тя изостави, за да се установи отново в България нов мъж

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ Наталия Гуркова е оставила двете си деца, за да се отдаде на афера с новия си любовник, твърдят запознати.

40-годишната моделка окончателно се установи в България, докато съпругът й Джордже Михалевич отглежда наследниците им при майка си в ЮАР, пише „Галерия“.

9-годишната Джорджия и 4-годишният Кристиян живеят при баба си Мира в Йоханесбург, заедно с татко си.

В началото свекървата проявявала разбиране и с охота помагала в грижите за двете деца. Отсъствията на Гуркова обаче ставали все по-чести и все повече се проточвали във времето, аслуховете за извънбрачна афера на миската, принудили Мира окончателно да обърне гръб на снаха си. Майката на милионера Джордже Михалевич вече не искала и да чуе за Гуркова. Това личи и от социалната мрежа, където на профилната си снимка Мира позира само със сина си и двете си внучета, а Наталия умишлено не е включена в семейното фото.

Свекървата не е единствената разочарована, разбира се. Сърбинът Михалевич, който все още обожава Гуркова, буквално вехне по жена си.

 

Милионерът видимо е отслабнал и се е състарил, а близки до семейството са изключително притеснени за здравословното му състояние. Въпреки упоритите слухове, Джордже не искал да повярва, че съпругата му си има друг, и се надявал това да е просто поредната криза в брака им.

 

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*