Belady.bg

Вдовицата Виолета започна брутални манипулации след като омота в мрежите си Яни от Козлец

/
/
/
80 Views

След като се отдели в къщата на дуелиста, Виолета от „Фермата“ вече има  правото да викне един от най-близките си хора в риалитито, за да й помогне да се подготви за предстоящата игра за оцеляване в неделя. Вдовицата избра нейн помощник да е именно Яни. След като се отделиха до огъня, тя отчаяно повдигна разговор за отношенията между останалите фермери към Яни.

 

Вдовицата смята, че земеделецът е паднал духом и тъй като и тя се страхува от отпадането й в неделя, реши да сподели на приятеля си последните си думи: „Ако не се върна, искам да мислиш с главата си, да се нахъсаш и да престанеш с тея глупости, че тук имаш някакви приятели, защото нямаш никакви приятели и на никой не му пука за теб”. Потресен от казаното, земеделецът от Козлец посърна още повече, но Виолета не се спря и продължи да нахъсва Яни: „Стегни се и спечели тoва предаване, защото трябва да го спечели човек, който има някакви ценности”.

 

Вдовицата крои планове да направи интрига и да скара историка с останалите мъже във фермата, за да може да си осигури място на финала и най-вече да набеди най-големите си врагове – футболиста Алек и най-близкия му Станислав. Ако планът й се осъществи, Виолета бързичко ще успее да се отърве от тях. Схемата й бързо започна да влиза в изпълнение, защото скромният и добър Яни се замисли над думите й и се усъмни в останалите участници. Вдовицата го нахъса още повече, защото допълни, че според нея Алек и Станислав са схемаджии и вече са готови със стратегията си за спечелване на шоуто и голямата награда от 100 000 лева.

 

Раздвоен и объркан, Яни вече не знае какво да мисли – дали да вярва на думите на жената, която харесва или да се довери на останалите фермери и привидни приятели, които пък го убеждават, че вдовицата само го използва, за да стигне до финала на 17 декември.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *