Belady.bg

Ламбо разкри коя е голямата му греховна любов

/
/
/
26 Views

Ламбо разкри коя е голямата му греховна любов

Голямата любов на Стефан Данаилов след покойната му съпруга Мария е не майката на единствения му син – Ирен Кривошиева, а актрисата Аня Пенчева.

Признанието големият актьор прави в своята биография “Романът на моя живот”, която ще излезе в навечерието на 75-ия му юбилей на 9 декември.

“Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт. Мисля, че и тя имаше същото усещане – за любов. Аня е другата жена, която съм обичал истински. Мери разбра това и го преживя много тежко. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че трябва да оставиш един човек заради друг, не ми даваше спокойствие. След началната еуфория дойде отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш много въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше умно момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: “Важно е кой ти пере гащите”, разказва Ламбо.

Бившите любовници в спектакъла на Народния театър “Жените на Джейк”

През 2008 година Пенчева направо шокиращо признание, което разтърси арт средите. Тя се осмели за проговори за греховната си любов със секссимвола на родното кино, макар и да не изрича на глас името му.

“Връзката ми с този мъж беше тайна само за нас двамата. Той беше на 40 години, аз – малка и неопитна. Изпя ми “Колко е страшно да бъдеш влюбен на 40 години” и “Моето мъжко момиче”. Аз пък му изпях: “Не остарявай, любов”.

И до днес се разнасят легенди за срещата между Аня и Мария в кафенето на Народния театър. Бившата манекенка се появява там и заявява на всеослушание: “Аз съм жената!”. Нахаканата млада актриса Аня само успява да промълви: “Той никога не ми е споменавал, че е женен”.

Въпреки похожденията си, Ламбо остава до последно със своята Мери. “Не знам доколко успях да я убедя, че тя е моят избор в живота. Отнесе чувствата със себе си. И мисля, че ми прости”, казва Данаилов.

В биографията се разказва още, че на два пъти Мария и Стефан са имали възможността да станат родители на собствени деца, но “не му било времето”. “Можели са да имат деца, но когато се е случило, са преценили, че не е дошло времето, че ще го оставят за по-нататък”, споделя журналистът Георги Тошев, който записва мемоарите си Данаилов след кончината на Мария.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *