Belady.bg

Днес могат да се сбъднат и най-смелите ви мечти- вижте какво задължително трябва да направите днес

/
/
/
5 Views

Третият слънчев ден е свързан с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си. Могат да ви посетят внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Силата на словото достига своя пик, добавя тя. „Това е най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза.

Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Подходящ е за начало на съдебни дела. Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието“, пише астрологът. „Пари получени днес, се считат за благи и могат да се спестяват. Повече време прекарайте у дома си! Хубаво е да се посвети денят на своите близки, за занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание, които са ви оказани!“, съветва Ивелина Пенчева.

„Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого! Да не се сквернослови! Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Прекаленото веселие и радост са вредни в този ден. Загубите са нежелателни днес. Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда. Да се потите също е лошо, но да се миете може. Не трябва да се пие вино“, предупреждава астрологът. „Не се препоръчва нищо да се купува. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват. Постарайте се нищо да не губите днес, в това число своето време и глас. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости! Не се дразнете и не се гневете за нищо!

Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си!“, добавя Ивелина Пенчева. „Пригответе храната със своите ръце, особено печените работи – баница, хляб, козунак! Месната храна е противопоказна. В облеклото пък се придържайте към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове! Да се избягва жълто-зеленото! Препоръчват се бижута от ахат“, съветва астрологът. „Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна- знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама“, добавя Ивелина Пенчева.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *