Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Цуни заби близначките Алекс и Влади в комплект- плевенският земеделец се радва и на двете

/
/
/
166 Views

Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект бившите си съквартирантки от „ВИП Брадър” – близначките Владислава и Александра Димитрови.

 

Без да се свени, че са на половина на годините му, плейбоят e успял да омае палавата Алекс и сестра й, за да се отдадат тримата на креватни удоволствия, писа „Таблоид”.

 

Земеделецът от Плевенско вече не крие страстта си към палавите девойки, установи проверката ни. Мачото бръмчи редовно по дискотеки и светски събития с двете си любовници и после качва фотоси с Алекс и Влади. Само преди месец „Таблоид” публикува близначката Александра в скандални порно снимки, на които задоволява орално своя любовник. В сензационните кадри смуглата красавица е в ролята на медицинска сестра и прави фелацио на доста известен мъж, чиято самоличност умишлено спестихме.

 

От обкръжението на 22-годишни близначки издават, че и Владислава също си падала голяма палавница. Именно поради това не се наложило Цуни дълго да ги увещава за участие в тройка. Сватовницата на триото обаче е топ палавницата на фолка Мара Отварачката.

 

Свидетели споделиха пред „Таблоид”, че тримата цяла нощ седели един до друг, Цуни ги галил по краката, танцували страстно и видимо се наслаждавали на компанията си. Първоначално провинциалният сваляч Цуни задоволил мерака си с двете девойки, но после се увъртял около Александра за по-сериозно гадже.

 

Известният с това, че е известен се впечатлил от публикуваните в „Таблоид” супер горещи кадри с „музикалното изпълнение” на Алекс като порно медсестра, а след това лично се уверил в креватните й учения, от които останал повече от доволен. Не е тайна, че Цуни си пада по фолк певици и по мацки под 30-те години, макар самият той да кара четиридесетата.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *