Belady.bg

Бременната Преслава се промени до неузнаваемост- вижте как се появи на участие

/
/
/
71 Views
Бременната фолкпевица Преслава крие корема си по време на публични изяви.

Изпълнителката, която очаква първото си дете през юни 2018-а, все още отказва официално да признае, че ще става майка. От суеверие изпълнителката иска максимално дълго време да пази в мистерия щастливото събитие.

Участие на Преслава в неделя вечерта в столична дискотека разбули част от загадките покрай бременността й. Певицата се появи с огромна черна пелерина, която скриваше тялото й от кръста нагоре. През последните седмици Преслава залага само на широки дрехи. От една страна така се чувства комфортно, от друга не привлича вниманието върху себе си.

По време на участието Преслава не подскачаше из дискотеката, а на всички направи впечатление, че не близна капка алкохол. Тя е започнала да се храни здравословно, тъй като не мислела само за себе си, но и за бебето, пише „България днес“.

Бащата на детето на Преслава е Павел, познат като бивш приятел на плеймейтката Златка Райкова. Полът на детето се пази в пълна тайна, но вече има предположения, че ще е момче, тъй като преди години ясновидка предсказала на певицата, че ще има мъжка рожба.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *