Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Мая Илиева издига паметник на Жоро Илиев в Доминикана- вижте защо

/
/
/
287 Views

Мая Илиева смята да увековечи лика на мъжа си с паметник в Доминикана.

Скулптурата ще бъде издигната в курорта Кабарете. Точно там навремето Жоро е инвестирал 500 000 долара в имоти, които сега струват двайсетина пъти по-скъпо. Тогава това е било затънтено селце за хпари и наркомани, а сега е един от най-проспериращите курорти, като има и доста луксозни места. Сред тях са и наследените след разстрела на Главния през 2005 г. имоти от Мая Илиева.

Запознати с делата на висаджийската вдовица твърдят, че паметникът ще е в цял ръст. Не се знае и в каква поза ще е статуята на Главния, но тя е била поръчана на местен художник. Според клюката в столичния ъндърграунд в статуята на Илиев ще бъде вградена урна с част от праха му, писа „Телеграф“.

Заради праха му имаше вражда между Мая и майката на Георги. Родителката искаше той да бъде погребан до убития си брат Васил в Кюстендил, а жена му пожела кремация. В крайна сметка Мая се налага и останките му бяха изпепелени и поделени на три – една част е в Софийски гробища, другата е дадена на майката, а третата вдовицата остави за себе си.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *