Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Жена каза, че е бременна с петзнаци, но когато тръгна да ражда- всички установиха нещо ужасяващо (Подробности)

/
/
/
432 Views

Едно от най-големите разочарования, което един човек може да изживее и през което преминава, е да загуби своето дете преди то още да се е родило. За съжаление, животът понякога е много суров и това се случва. След месеци на приготвяне, на очакване, на копнеж и желание човек да се превърне в родител, е трудно да се възстанови от такива опостушителни новини.

Въпреки това, родителите в тази история не са загубили очакваните деца заради спонтанен аборт или друго усложнение. Истината тук е малко по-зловеща и доста обезпокоителна.

Пол и Барбара са двойка, която се запознава в интернет и започва романтична връзка. Той е на 35, а тя на 37, двамата са влюбени. Два месеца по-късно Барбара му прави невероятна изненада като съобщава, че е бременна. Пол първоначално се е стреснал, но и беше много развълнуван от това, как животът му ще се промени.
Барбара споделя първоначално, че очаква близнаци, седмици по-късно споделя, че очаква тризнаци и най-накрая каза, че очаква цели пет бебета. Когато техните приятели научават невероятние новини, те веднага подкрепят бъдещето семейство с каквото могат.

През цялата бременност, Барбара наистина наедряваше и имаше добре оформено бременно коремче. Когато най-чаканият миг – този на раждането настъпи, всички тръпнеха в очакване. Лекарите обаче направиха шокиращо откритие- жената никога не е била бременна, дори през тези девет месеца.

Оказва се, че в болницата нямат данни за посещение по време на тези девет месеца, за които Барбара твърди. Изглежда, че Барбара е излъгала за абсолютно всичко, както за бремеността, така и за очакващият се брой бебета.


Пол е съсипан, той споделя как дори тя му е позволила да измисли имената на всичките дечица. Как родителите му били толкова развълнувани и с нетърпение очаквали своите внуци. Мъжът добавя, че се чувства съсипан и че сякаш е изгубил целия си живот. Той приключва връзката си.

Отначало лекарите смятали, че бременността е фалшива или по-известна като фантомна бременност. Симптомите са подобни на тези като при истинската бременност, защото има гадене, подуване и виене на свят.


Тъй като Барбара е странен случай, тя е подложена на психологически анализ, за да се определи дали целият инцидент е повратим или не.
Според проучвания на приятелите и семейството на Пол, тя е имала подобен проблем и преди години.

Пол споделя, че е добър човек и няма нищо общо с измамата, която е направила Барбара. Той решава да върне нещата, с които са му помогнали близки и приятели. Решава, че ще продължи напред своя живот и се надява да срещне жената, която наистина ще стане негова половинка и ще създаде семейство с нея.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *