Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Само преди две години всички й се подиграваха и няма приятели, днес обаче, е топкрасавица (СНИМКИ)

/
/
/
306 Views

Ако имате проблем с излишните килограми, историята на Есбейди Барера ще ви помогне лесно да ги свалите. Една от най-вдъхновяващите жени, за които сме писали напоследък, решава да предприеме правилните стъпки, за да се отърве от формата на тялото си, която не харесва и я прави нещастна.
Ето какво става с тялото, когато фитнесът ти стане втори дом, както и щом веднъж завинаги загърбиш сладките лакомства със захар, какъвто е случаят на 19-годишното момиче.

Младата дама сваля цели 50 килограма от телесното си тегло – от 101 кг вече тежи едва 65 кг, за което заявява: “Никога не съм била толкова щастлива!”. Момичето не вярва в диетите, просто внимава какво хапва, като гледа не се лишава от нищо в хранителния си режим, но и повече да не злоупотребява с храната. Чудеса при нея правят честите кардио и силови тренировки, които и помагат да си върне нормалното тегло само за две години.


Берера дължи невероятната си трансформация на силна воля и здрава работа, като тренира два пъти дневно – сутрин към 5 часа сутринта, след което отива на училище в 8, а после е на работа до 11 вечерта. Въпреки натоварения с работни задачи ден, Есбейди гледа да посещава фитнес залата при всяка възможност.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *