Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg
img

Майка роди близначки, а лекарите се опулиха- такова чудо не бяха виждали- никой не може да повярва, че са близначки

/
/
/
835 Views

„Никой не вярва, че са близначки!“, казват родителите на малките Калани и Джарани, които се раждат с различен цвят на кожата. Калани е бяла със сини очи, а сестра й Джарани – тъмнокожа с кафеви очи.

„Това са вълшебни деца. Самото им раждане говори, че в света не трябва да има расизъм!“, единодушни са всички свидетели на чудото, което се случва един път на един милион, а вероятно и още по-рядко, пише impressio.dir.bg.

Майката Уитни е бяла, а бащата – афроамериканец. Тъкмо обратното съчетание са двойката Катрин и Ричард Ховарт. Катрин е нигерийка, а съпругът й Ричард – британец, но и двете деца на двойката – синът Йон и дъщерята София са бели.

Да оставим учените да умуват върху тези уникални генетични „игри“, а ние сериозно да си помислим не ни ли казват нещо?! – Нещо много важно за нас, хората които населяваме многоликия свят на планетата Земя?!?

Близначките Калани и Джарани още не знаят колко са изключителни

Белокожата 25-годишна Уитни Майер /Whitney Meyer/ и нейният съжител на съпружески начала – афроамериканецът Томас Дин /Thomas Dean/, не очаквали такъв подарък от съдбата – с „бял“ и „какаов“ цвят.

Момиченцата се родили през април миналата година. Като ги видяла за пръв път, майка им Уитни се изплашила да не би белотата на Калани да е проява на албинизъм?.. Оказало се, че дъщеричката й просто си е бяла, синеока и може би руса?

Науката вече се е произнесла за този тип близнаци – че те са с различни гени, защото са плод от две оплодени яйцеклетки.

Но ако различни близнаци все пак се случват 1 на 500, то да се различават и по цвета на кожата си е истински феномен.

Уитни и Томас са особено щастливи, че Калани е бяла като майка си, а тъмнокожата Джарани стопля сърцето им с особена обич, защото им напомня на… някого.

Преди малко повече от три години двойката била сполетяна от голяма трагедия – загива 2-годишният им син Правин, който бил тъмнокож, също като Джарани.

И ако за бялата Уитни, да роди бяла дъщеря от чернокож било огромна изненада, то за тъмнокожата Катрин – да роди бели деца, е много повече от изненада – то се оказва световен научен феномен.

Когато на Катрин и Ричард им се ражда първородният син – Йон, лекарите се произнасят, че това е случай 1 на 1 милион.

Но ето че Катрин отново забременява, и повтаря уникума – ражда и второ бяло дете – сестричката на Йон – София.

Според експерти, това е първи и единствен случай в света, в който тъмнокожа ражда две бели деца.

Катрин споделя, че когато семейството се разхожда в парка, много хора я взимат за гувернантка на децата, а не за майка им!..

Необикновените деца вече са включени в различни проекти. Малката София позирала за пръв път пред камера, когато била едва на 3 месеца.

Бащата Ричард е категоричен: „Вероятно за експертите е важно как работят гените, но за нас с Катрин няма никакво значение какъв е цветът на кожата на децата ни. Важно е само това, че те са здрави и красиви, че те са нашите прекрасни син и дъщеря!..“

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *