Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Правиш го вечерта, а на сутринта петите са като на бебе- а само как отпуска

/
/
/
109 Views

Грубите и напукани пети имат неприятен външен вид, причиняват дискомфорт, а понякога и болка. Никой не желае да се сблъсква с този проблем, особено през лятото, когато всички носят отворени обувки.

Забравете за всякакви средства за грижа за краката! Ние открихме за вас прекрасен инструмент, който бихте могли да изпробвате.

Той действително е прост и лесен, а всичко, което ви трябва, са 2 компонента, които е вероятно да имате вече в кухнята си. Така че, следвайте инструкциите по-долу:

Нужни съставки:

4 чаши прясно мляко

3 супени лъжици бакпулвер

Инструкции:

Загрейте млякото и го изсипете в купа, подходяща за краката ви. Добавете бакпулвера и разбъркайте добре, но се уверете, че температурата е комфортна за вас.

След това накиснете краката си за 10 минути и се отпуснете. После ги изплакнете с топла вода и ги оставете да изсъхнат.За да получите най-добри резултати, повтаряйте тази процедура всеки ден.

Пробвайте и вие ще бъдете изумени от резултатите! Това ще подобри състоянието на вашите пети и ще ги направи по-меки и нежни. А накрая ще можете да носите и любимите си сандали отново!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *