Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Започнете още сега- пийте на малки глътки сутрин и вечер и животът ви ще се промени до неузнаваемост

/
/
/
34 Views

Започнете още сега! Пийте всяка сутрин и вечер преди лягане от тази вода и вижте как животът ви, здравето ви, нагласата ви, се променят!

Това е практика, която ще ви помогне да погледнете на света с други очи. Тя ще ви зареди с положителна енергия, виталност и щастие.

Всяка сутрин изпивайте по една чаша гореща вода, но заредена с ВАШАТА енергия. Добре е тази практика да се извършва много рано сутрин. Усамотете се, пригответе чаша вода, която е пречистена. Специалисти казват, че най- добре е това да е няколко пъти замразявана и размразявана вода.

След това хванете чашата с две ръце и мислете за всички хубави неща, които искате да ви се случат. Изчистете мислите си от всички негативни емоции. Заредете течността с мисли за любов, щастие, енергия. Усмихвайте се непрестанно, докато програмирате водата. След това я изпийте на малки глътки, пише pozitivninovini.com.

Правете това всяка сутрин и вечер преди лягане. Наслаждавайте се на ритуала и записвайте всички прекрасни неща, които ви се случват!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *