Бижута

Как да изберете йонизатор за вода?

Телевизионните програми, вестниците и Интернет ежедневно ни предупреждават за проблемите на замърсяването на околната среда. А също така и за тяхното въздействие върху човешкото здраве и последствията: от алергиите, общата умора и спадът на имунитета до увеличаване на онкологичните заболявания, мутагенните и канцерогенните ефекти. Какво да правите? Как да защитите себе си и близките си и ако не премахнете напълно източника на отрицателно влияние, то поне да сведете до минимум неговото въздействие?! Като се има предвид, че водата съставлява 70% от света около нас, ние самите сме 70-75% вода и постоянно взаимодействаме с нея през деня (мием ръцете си, плодовете и зеленчуците също, готвим, задушаваме, пием и т.н.), струва си ние от BeLady да ви представим нашата гледна точка относно въпроса за пречистване на питейната вода. 

Няма толкова много варианти за пречистване на водата у дома: основните са утаяване и варене, но дори и те не са в състояние напълно да освободят течността от вредни микроорганизми и бактерии. Има, разбира се, и друг изход – да купувате бутилирана вода всеки ден, но този метод е доста скъп. Най-правилното, рационално и ефективно решение би било инсталирането на филтър с функция за йонизация. И така, искате ли бързо, лесно и за дълго да осигурите на семейството си чиста и здравословна вода? Предлагаме ви да си купите йонизатор за вода, а ние от BeLady ще ви помогнем с неговия избор.

Принципите за избиране на йонизатор за вода са достатъчно прости

  • трябва да се уверите в качеството на благородния метал – дайте предпочитание на пробата 925, именно тя осигурява най-полезната концентрация на сребърни йони от 35 μg / литър (допустимата норма за съдържание на сребро в питейната вода е до 50 μg / литър).
  • обърнете внимание на размерите (дължина на щепсела, размери на продукта) и теглото на йонизатора – важно е той да пасва и да е съвместим с контейнера, предназначен за пречистване на течности.
  • и разбира се, дизайна – както йонизаторът ще зарежда водата със сребърни йони, така и вие можете да започнете утрото с естетическо удоволствие, гледайки продукта (костенурка, жаба принцеса, делфин, звънец и т.н.) и да се заредите с с положителни емоции и отлично настроение!
  • обърнете внимание и на цената – йонизаторът не би трябвало да бъде евтин! Искате висококачествен продукт?  Бъдете готови да си платите за доброто качество!

В заключение ние от BeLady бихме желали да отбележим, че цената за воден йонизатор, в зависимост от производителя, качеството и размера на среброто, варира от 40 до 100 лева. Което е равносилно на вечеря в ресторант или няколко посещения на кино… но за разлика от „малките удоволствия на живота“ ще ви служи много по-дълго, а и ще получите много повече ползи!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *