Бижута

Невероятни съчетания на минималистични сребърни бижута

Пред съвременните дами има голям брой изисквания: красота, бизнес успех, фигура, грамотност, хумор и др. В същото време, докато отхвърлят купчина работа в офиса, между кафе паузата и посещенията във фитнеса, момичетата се стремят към добре поддържан и уникален външен вид. Все пак модата е решила да намали малко товара на прекрасните дами и да им позволи да не отрупват визията си с украшения. Как и с какво да комбинирате сребърни бижута в стила на минимализма, без да губите своя уникален чар можете да прочетете по-нататък.

Аксесоари за спортни тоалети

Нищо не може да украси сутрешното събуждане толкова добре, колкото бързият джогинг на чист въздух или ранното посещение на фитнес залата. Не всяка дама може да се сети, че дори когато спортува е по-привлекателна ако носи сребърни украшения. Обаче винаги трябва да сте нащрек – ами ако бъдещият ви бизнес партньор е ангажиран на съседната бягаща пътека?

Няколко печеливши комбинации за моментите, когато спортувате:

 • Традиционни сребърни обеци – пусети, наричани също така “карамфили” и чокър, изработен от меко кадифе (вид колие прилепващо към шията), ще оставят прекрасно впечатление;
 • пръстени от благородно сребро също така ще подчертаят елегантността на женската ръка.

Времето е пари

Наистина денят не минава без любимата ви работа. Както във филмите, след енергично събуждане трябва да си направите списък със задачите за предстоящия ден. Ние от BeLady  ви препоръчваме да разнообразите списъка си със задания като добавите страхотни украшения, които днес да украсят вашия тоалет.

Съвременната мода не поставя граници по отношение на себеизразяването, но е много възможно по-консервативни работодатели да настояват дамите да идват на работа в  по-строги тоалети. 

За одежди в тъмни нюанси BeLady ви предлага да комбинирате едноцветни сребърни накити в следните съчетания:

 • Обеци тип “кафа” покриващи по-голямата част на ухото;
 • Гривна от твърдо сребро;
 • Семпли пръстени без много издатини и инкрустации.

Ако приемете нашите предложения тогава всяко минималистично бижу ще покаже блясъка си в различна светлина – струва си да опитате.

Какво да носим за първа среща

Треперещи звънчета вероятно зазвучаха в главата на всяка читателка. И не напразно, защото подготовката за заветната среща продължава цял ден. Трябва да обмислите всеки детайл. Между другото, психолозите  твърдят, че мъжете се страхуват от цветни бижута – правят си асоциация със свраки.

Тук  апино предлага да заложите на по-изчистени сребърни украшения:

 • Кокетни дълги обеци с висулка ще подчертаят естетиката на вашата ключица и ще предизвикат истински интерес;
 • Изисканият сребърен пръстен ще увеличи нежността на женското докосване;
 • Меката гривна ще разгорещи емоциите на кавалера.

Танци с приятел

Любимата част от подготовката за среща на всяка дама са финалните щрихи. Нанасянето на готино червило и изборът на най-доброто бижу. Според BeLady можете да изберете:

 • Сребърни обеци-клипси или с френско закопчаване ще покажат вашата енергия;
 • Меките гривни ще покажат закачливост във вашия стил;
 • Широките пръстени ще покажат вашата практичност и отлично чувство за естетичност.

Това е първата порция минимализъм и съвети как да носите вашите сребърни бижута в красиви вариации. За да прочетете други препоръки, трябва да посещавате нашия сайт BeLady  по-често – определено ще има нещо за вас. Междувременно огледайте вашата кутия с накити и актуализирайте гардероба си. Време е да изведем простотата на преден план и да покажем женствена искреност заедно с малки количества от благородното сребро.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *